Werkwijze

afspraak/inventarisatie
Nadat u ons heeft benaderd, komen wij vrijblijvend langs om u tuin te inventariseren. Hierbij moet u denken aan het inmeten van de tuin of het bespreken van bepaalde veranderingen in de tuin. Als alles is opgenomen gaan we hiermee aan de slag en zetten we alles op papier.

ontwerp
Als u de tuin wilt veranderen is het makkelijker om dit op papier te zetten. Zo praten wij al snel over een ontwerp op maat, hierbij kunnen we de grote lijnen van uw wensen laten zien en alles in detail uittekenen. Na dit gesprek komt er een definitief ontwerp op stand.

offerte
Nadat een ontwerp zorgvuldig is besproken met de klant is het duidelijk hoe de tuin eruit komt te zien. Hierdoor kan er een passende offerte opgesteld worden.

uitvoering
Met de uitvoering kan pas gestart worden als u het door ons opgestelde voorstel met akkoord heeft ondertekend. Na een akkoord kunnen we een datum voor de uitvoering afspreken. Tijdens de uitvoering zullen wij volgens afspraak werken, waardoor u op ons kunt vertrouwen.

oplevering/nazorg
Als de tuin opgeleverd is komen we langs om alles goed door te nemen met de klant en na te gaan of alles naar wens is zodat u ten volle van uw tuin kunt genieten.

Het weer